logo

Мануал honda vtr 1000 f. Про поршневую

Мануал honda vtr 1000 f Rating: 6,6/10 515 reviews

Про поршневую

мануал honda vtr 1000 f

Можно и неоригинал - но не советую. Manual Suzuki Bandit 250 suzuki gsf 1200 bandit suzuki bandit 600 manual suzuki bandit gsf 250 pa bandit 400 bike suzuki bandit 400 specs manual suzuki. This is a complete and comprehensive manual dvd in pdf format suzuki. Suzuki bandit 600s, please could you tell me. На някого ще се хареса, но повечето не, но на мен вече да.

Next

Honda Cr 250

мануал honda vtr 1000 f

А и може би мотоциклетите с два ауспуха са ми слабост? В крайнем случае можно попробовать продуть компрессором и пропылесосить, но это временная мера. Широкия резервоар между краката си е друго :grin:. . Предпочитам като дам газ бензин де :biggrin: - да ускорява, като отпусна ръчката - да намаля, а не като редовите да има силно дръпване някъде из оборотите. Големите 2-цилиндрови В-та по принцип гълтат доста повечко от 4-ри цилиндровите си еквиваленти, дори когато са карбурирани. В принципе пофиг чего ставить, оригинал, Champion, Hi-Flo, Toyo.

Next

Repair

мануал honda vtr 1000 f

Аз го карам обикновено с 60 - 100 мили и се държи много добре. Чел съм ги, във всеки един от тях го пише фани си прочети мануала на мотора вместо да четеш книжки до състезатела. Мисля, че ако се кара по-спокойно 90-100-120 , може би ще падне и под 7. Все пак любовта не може да дойде само от няколко реда или от няколко снимки - трябва да се види наживо, за да се усети. Не е много разпространен , което е хубаво от една страна и лошо от гледна точка на това че не можах да се добера до един да го тествам. За каране в градски условия или в трафик на магистралата моторът е кошмарен. Публикувано от: joro-600rr в септември 12, 2006, 19:09:16 Сигурно иска да каже малък като габарити.

Next

Print Page

мануал honda vtr 1000 f

Плюсове: Хич не е тежък, не се усеща такъв. Сервисные промежутки: 1000 км, 6ткм, 12ткм, 18ткм, 24ткм и т. All repair procedures are covered. Но смотреть надо по тому как работает мотор. Да не забравяме и останалите консумативи - само две свещи се сменят, но за сметка на това агренажните вериги са две и доста скъпи - 230 лв едната или 130 реджина, които са по-тежки. Общо взето мотора е много добър и никога не съм съжалявал че съм го взел. Ако се интересуваш от такъв - пиши, ще ти дам допълнително инфо.

Next

Print Page

мануал honda vtr 1000 f

А за разхода мисля, че не е съвсем точно. Suzuki bandit 400 · Suzuki bandit 650 · Suzuki bandit 1200 · Suzuki Bandit » Полезная документация. Мога още много да пиша и със сигурност съм пропуснал нещо, но трябва да спирам, че е късно през нощта, а и едва ли някой ще си прави труда да чете толкова дълги постове - не искам да съм виновен за смъртта на някой наш съфорумник. По този начин е вярно и другото твърдение, че е достатъчно да се сменят само повреденото зъбно колело и ортакът му. Като че ли потребителите ги качват и се чудя дали може да се вярва на всичко. Да не пропусна да отбележа и че има страхотна моторна спирачка - ако карате по-спокойно, въобще няма нужда и да натискате нормалните спирачки и така с едни дискове и накладки може да издържите дълги години. Нямам впечатление и от Р версията, но на живо е много по-красива, отколкото на снимка и изключително компактна - може би още по-малко и от моя.

Next

1998

мануал honda vtr 1000 f

Download 2001 Suzuki Bandit 1200 Service Manual pdf for free from Uploady. Руководства по техническому обслуживанию, эксплуатации и. Хондата е много удобна за къси и дълги разтояния, малко е тежка 193кг сухо тегло, по-тежко взима завоите, трябва и да внимаваш с лявата китка 4е е много нервен в ниските обороти и много бензин лапа, проблем е 4е и резервоара е малък за такъв голям двигател 18л. Вярвам, че и ти ще се влюбиш, като всички нас. Трудна работа е човек да избере. Скачано: 573 раз а Просмотров: 1062 Размер: 19.

Next

Print Page

мануал honda vtr 1000 f

Мануал suzuki gs f600 95-99 suzuki bandit 600 1200 service manual 1995-2001 техника вождения байка кейт код мануал подмена масла. На самом деле - меньше получается. При необходимости - менять диски сцепления. Не рекомендую Vesrah - пару раз попадались бракованные, подтекают. Разликата между 250 и 1000 в дължина, ширина и височина е минимална. Масло - любая трансмиссионка 75W90, 80W90, 85W90.

Next

руководство по ремонту

мануал honda vtr 1000 f

Комментарии для: Мануал suzuki bandit 1200 s. И новият собственик може и да не разбере, че е сменена само една зъбчатка или че са сменени всичките Смисълът в твърдението на млекаря е, че комплектът зъбни колела за дадена скоростна кутия би трябвало да се прави от един материал и зъбните колела да са паснати едно към друго при зацепващите се двойки. Статус, Модель, Документ, Язык, Тип, Размер, Источник. Публикувано от: Andy в юли 28, 2006, 11:48:29 Много ви благодаря за полезната информация! Потърсих из форума, но има принципно сравнение на V2 и редови двигатели. Има страхотни вибрации и особено след 150 км в час - цялата се тресе, което всъщност е част и от чара и. Менять раз в 6000 пробега без вариантов. Сравнително удобен за всекидневна употреба.

Next

Repair

мануал honda vtr 1000 f

Няма да съжаляваш ако го вземеш в никакъв слу4аи, не ме разбираи погрешно като казвам 4е е малко труден в завоите, просто аз го 4увствам по този на4ин, но да не забравяме 4е го сравнявам с по-новите модели. Проверить все шланчики, в идеале менять по регламенту, но этим никто в здравом уме не занимается. Аз взех редови и сам доволен ,знам че имам по малък разход от V2 най- малкото. Преди броени дни се запознах наживо с една такава машинка и реших окончателно - това ще е! Давам си още някоя седмица за размисъл и дано до средата на октомври успея да се похваля тук с нова придобивка. Единственото, което ме спря тогава да го взема беше разхода. Covers the entire vehicle from front to back, its the same type of that is used by Professional Mechanics to service or repair your motorcycle.

Next